Klubberne i Frederikssund

Klub 107

Klub 107er en fritidsklub for børn fra sidst i 3.klasse til og med 7. klasse. Vi bor i egne lokaler bag Ådalens Skole med en skøn have og rige muligheder for at bruge Ådalen.

I klubben kan vi tilbyde børnene et trygt miljø med forskellige aktivitetsområder, hvor børnene kan spille billard, bordtennis, fodbold og computerspil eller være kreative i værkstederne. Fx kan de male, lave smykker og sy tøj, som de viser frem ved det årlige modeshow. Vi har også indrettet et Teen-Room, hvor kun de store har adgang, og hvor de møder andre krav og får nye muligheder.

Udendørs spiller vi rollespil, laver bål og har hyggeligt bordbænkemiljø.

Hver dag tilbyder vi børnene et sundt mellemmåltid, som varierer fra dag til dag.

Ud over vore egne aktiviteter, deltager vi i de store fælles klubarrangementer, såsom Vilde Vulkaner/koloni, Kok Amok, Girl Camp og div. sportsaktiviteter og klubfester.

Hvert år i juni måned holder klubberne fælles forældremøde med attraktiv oplægsholder og stort børnemarked for alle børn. 

Plads til alle

I Klub 107 skal der være plads til alle. Vi lægger derfor stor vægt på at skabe trygge rammer, hvor alle har mulighed for at blive en del af fællesskabet. Vi stiller krav til en opførsel og en omgangstone, som ikke skræmmer nogen væk. 

Vi tilstræber at dagligdagen er præget af hygge, samt at klubben er indbydende og rummer spændende aktiviteter og tilbud, der efter tidens luner hurtigt kan ændre sig.

Forældre er meget velkomne til at kigge forbi og vi har årlige traditioner med labyrint, modeshow og julehygge hvor vi inviterer hele familien.