Klubberne i Frederikssund

Klub Græse Bakkeby

Klub Græse Bakkeby er en klub for alle børn i Frederikssund fra 4. klasse til og med 7.klasse. Vi har til huse i Græse Bakkebyskolen, som ligger på toppen, omgivet af grønne områder i gå-afstand til fjorden.

I Klub Græse Bakkeby kan vi tilbyde et trygt og aktivt børnefællesskab. Vi lægger vægt på, at alle børn skal opleve sig som betydningsfulde og har et særligt fokus på børnenes relationer og trivsel. Vi indgår også i skolehverdagen, hvor vi har et tæt samarbejde om vores fælles børn.

Aktiviteter inde og ude

Klubbens beliggenhed på skolen giver os mulighed for at bruge skolens mange gode faciliteter. Indendørs kan børnene hygge sig sammen i de varierende kreative værksteder, se film eller spille computerspil og playstation i vores egen computercafe, altid i tæt samarbejde med voksne.

Vi har også unikke muligheder for, at børnene kan røre sig med sport og bevægelse. Både indendørs i Græse Bakkebyhallen og udendørs på multibanen og BMX-banen, i den lille skov med bålpladser og på de store grønne arealer, som danner ramme om vores mange aktiviteter året rundt.

Vi har mange traditioner, og hvert år tager vi af sted på små og store ture med klubben.

God og sund mad

Hver eftermiddag mødes vi i vores hyggelige køkken, som er klubbens samlingspunkt. Alle børn kan tilmelde sig vores madordning og stille sulten med et sundt mellemmåltid med salatbar, frugt, hjemmebag og måske en lille lun ret. Prisen for madordningen er 500,- kr. for et år, opkræves typisk i august.

Vi lægger vægt på et godt forældresamarbejde, og I er meget velkomne til at komme forbi og se, hvad vi laver, og til en snak om klubben og jeres børn.

Hverdagen i klubben

I Klub Græse Bakkeby lægger vi vægt på, at børnene har en aktiv fritid, hvor de kan mødes på tværs i små og store fællesskaber alt efter behov og interesser.

Vi har meget fokus på børnenes relationer og venskaber, og ud fra vores kendskab til børnene tilrettelægger vi aktiviteter, der kan være med til at udvikle dem og styrke børnefællesskabet.